Shqiponja e Kastriotëve, dykrenarja e bukur dhe e lashtë

Forma më e vjetër ekzistuese  e Shqiponjës së Skënderbeut gjendet në Kishën e Shna’Ndout në Kepin e Rodonit në Veri të Durrësit në afërsi të Kalasë së Skënderbeut e cila gjendet në breg të detit. Për...