Kaq shpesh duhen pastruar sendet në shtëpi

Pastërtia në shtëpi është e rëndësishme aq sa dhe proceset e tjera. Ju mendoni që keni shtëpi të pastër, por në fakt ka një numër të sendeve të cilat duhet të pastrohen rregullisht, e që juve mbase n...

Myku në shtëpi, një metodë e thjeshtë për ta hequr

Problemi i mykut në shtëpi  nuk është aspak i këndshëm. Pikat e zeza nëpër mure më së shpeshti shfaqen në qoshe të lokaleve, madje më së shumti në ato vende ku ka mjaft lagështi, siç janë banja dhe k...

Të jetosh në një shtëpi përrallash

Eva dhe Tim Johnson kanë shpenzuar afro 200 mijë funte, që këtë shtëpi të ndërtuar në dru ta shndërrojnë në një vilë luksoze me katër dhoma gjumi, kuzhinë të kompletuar dhe një ballkon mjaft të madh,...

Kujdesi i duhur për lulet në shtëpi

Lulet për ambientet e brëndshme janë elementë arredimi dhe kanë një rol kryesor në krijimin e harmonisë dhe ambientit të bukur për të jetuar. Me stinët e bukura rritet dhe dëshira jonë për t’u rrethu...

Ndërkohë që pastroni shtëpinë…ju e ndotni atë!

Ekspertët e pastrimit tregojnë disa detaje të pastrimit të përditshëm të shtëpisë që në fakt e ndotin atë edhe më shumë. Larja e dërrasës që presim ushqimin Mendoni se larja me ilaç enësh dhe ujë të ...