Si të argëtosh fëmijët në shtëpi

Të argëtosh fëmijët e vegjël në qytetet e mëdha, ku mjediset publike, parqet dhe ritmi i jetesës janë të atillë që shkaktojnë pengesa të shumta, kthehet shpesh në një sfidë për nënat dhe familjarët e...

Shtëpitë e ndërtuara aty ku nuk ta merr mendja

Pasi njerëzit kanë arritur tashmë çdo kënd të botës, ata kanë përvetësuar edhe copë të ndryshme pronash të cilat i quajnë të vetat – në vendet më të çuditshme. Fotografitë më poshtë, të shfaqura në M...

E thjeshtë nga jashtë dhe shumë e bukur nga brenda

Shikoni këto foto që dëshmojnë se në një shtëpi e thjeshtë , mund të investohet për të patur një ambjent banimi shumë po shumë të këndshme. Kjo shtëpi në brigjet e Cornwall-it, në Britaninë e Madhe, ...