Jo gjithçka matet me metra katrorë..

Janë të shumtë njerëzit që jetojnë në ambiente banimi me pak metra katrorë, por kjo nuk do të thotë që jetesës tuaj në shtëpi do t’i mungojë gjë. Mos harroni se shumë gjëra kanë të bëjnë me kre...

Këto janë kullat e pëllumbave në Iranin e dikurshëm

Irani gjatë shekujve 16 – 17 ka pasur kulla të shumta të cilat shërbenin si shtëpi për pëllumbat, të cilat zbuteshin për shkak të jashtëqitjes së tyre e cila më vonë mblidhej nga banorët për rritjen ...

Dita e të Moshuarve, Klosi premton rritje pensionesh

Në Ditën Ndërkombëtare të të Moshuarve, 1 tetor, ministri Blendi Klosi premtoi rritje të pensioneve dhe lehtësim të jetës së tyre. Këtë deklaratë Klosi e bëri nga Shtëpia e të Moshuarve në Shkodër, k...

Ja si ta dekoroni shtëpinë tuaj!

Për ta bërë shtëpinë mjaft tërheqëse dhe të këndshme nuk ju nevojiten shumë para. Mjaftojnë disa ide dhe mund të realizohen me mjete rrethanore