INSTAT: Popullsia në Shqipëri drejt plakjes

Të dhënat e INSTAT për ecurinë e popullsisë në vend tregojnë se popullsia në Shqipëri po plaket. Raporti i INSTAT për vitin 2016 tregon se përqindja e të rinjve ra nga 27,3 % në 26,7 % vitin e shkuar...

Kushtet e reja për legalizimin e shtesave

  Kriteret për legalizimin e shtesave të banesave dhe shtëpive kanë ndryshuar sërish. Vendimi i ri i qeverisë përcakton të gjitha mënyrat e legalizimit të shtesave të objekteve, të njohura si nd...