Kosovë, shtetëzohet miniera e Trepçës

Kuvendi i Kosovës miratoi në orët e para të ditës së shtunë ligjin për shtetëzimin e minierës së Trepçës. Ligji bën aksionerë të Trepcës qeverinë e Kosovës në masën 80% dhe punëtorët me 20%. Pas disk...

Kosovë, Kuvendi voton sot projektligjin për Trepçën

Kuvendi i Kosovës do të votojë në seancën e sotme parlamentare për projektligjin për shtetëzimin e minierës së Trepçës. Seanca do të nisë në orën 15:00 dhe projektligji pritet të marrë shumicën e vot...