Si t’i bëjmë perimet të dashura për fëmijët?

Perimet janë përbërësit kryesor të vakteve ditore. Për fëmijët janë edhe më të rëndësishme pasi kanë vitamina të cilat ju duhen për shëndetin. Por me kalimin e kohës ata fillojnë dhe tëe mos ti duan ...