Simeone: Duhet të shënojmë edhe në Champions

Në ndeshjen e parë, të zhvilluar para tri javëve në Eindhoven, PSV-ja për më shumë se 20 minuta luajti me dhjetë futbollistë dhe ia doli të nxjerrë barazim pa gola kundër futbollistëve të Diego Simeo...