Islami dhe Myslimanët në Ballkan

Instituti Mysliman i Ndihmës në bashkëpunim me Komunitetin Mysliman të Shqipërisë, organizuan në ambientet e “Hotel Tirana” simpoziumin me temë: “Islami dhe Muslimanët në Ballkan”. Ky akt...