21 marsi, Dita Botërore e sindromës Down

21 Marsi është Dita Botërore e të gjithë fëmijëve dhe njerëzve me sindromën Down. Kjo ditë këtë vit shënon përvjetorin 11-të të Ditës Botërore të Sindromës Down dhe çdo vit është zëri i njerëzve që k...