Tërmetet në itali, ndryshon relievi për 600 km2 tokë

Tërmetet e fundit të 26 dhe 30 tetorit në Italinë Qendrore kanë deformuar një zonë prej rreth 600 kilometrash katrorë tokë. Një sipërfaqe me gjatësi prej rreth 40 kilometrash dhe gjerësi 15 kilometra...