Karrota, mike e vërtetë e shëndetin tuaj

Vlerat ushqyese të karrotës janë të shumta dhe luan një rol të rëndësishëm në sistemin tonë imunitar. Njohës të mirë të saj thonë se ajo përfaqëson një “ilaç” të vërtetë. Ndihmon në më shumë se 30 së...

Arsyet se pse duhet të hani vezë të zier

Vezët janë një ushqim i shëndetshëm të cilat këshillohen të jenë në menunë tuaj ditore . Ja disa nga përfitimet që sjell ajo: Përmirëson nivelet e kolesterolit Studimet tregojnë se vezët mund të përm...