Dervishaj: Porti i Durrësit në gatishmëri të plotë

Situata në Portin e Durrësit paraqitet nën kontroll. Ministri i Transportit dhe Infrastrukturës, Sokol Dervishaj, ka kërkuar angazhimin e të gjitha strukturave të Portit për të menaxhuar reshjet e de...

Të jesh fotograf nuk është e lehtë…

Për të realizuar një fotografi nga perspektiva e duhur, fotografët shumë herë vihen para situatave të vështira. Fotografët mund të kalojnë javë të tëra në zona të rrezikshme, vetëm për të kapur një p...