Risi: Samsung Galaxy S8 sjellë njohjen e fytyrës

Sipas një raporti të ri, Samsung Galaxy S8 do të ketë edhe skanerin e bebëzës së syrit. “Për shkak të disa kufizimeve të skanerit të bebëzës sikurse shpejtësia dhe saktësia, ne kemi vendosur të shtoj...