Nis viti akademik për më shumë se 120 mijë studentë

Mbi 120 mijë studentë në qytete dhe universitete të ndryshme të vendit kanë nisur sot vitin e ri akademik 2016-2017. Nga këta rreth 11 mijë studiojnë në Universitetin e Tiranës. Në këtë ditë të parë ...

Ligji i ri, bashkitë menaxhojnë shërbimet shoqërore

Skema e ndihmës ekonomike do të ndahet nga skema e shërbimeve shoqërore. Ligji i ri parashikon për herë të parë ngritjen e një strukture të posaçme në çdo bashki për kryerjen e shërbimeve shoqërore. ...