Nishani kthen mbrapsht ligjin për trajtimin e pronës

Presidenti Bujar Nishani thotë se ligji  për zgjidhjen e problemit sistemik dhe të përsëritur në lidhje me mosekzekutimin e vendimeve në lidhje me kompensimin e pronarëve që kanë një vendim përfundim...