Sportet e duhura për stinën e dimrit

Temperaturat zbritën, u shtuan reshjet e shiut dhe dëbora e parë ra. Zyrtarisht mund të themi se kemi hyre në stinën e dimrit. Për të qenë më të shëndetshëm gjatë kësaj stine, në ju  sugjerojmë sport...

Nis turizmi i bardhë, Dardha destinacioni i parë

Dimri po afron, i ftohti ka nisur po ashtu dhe reshjet e para të deborës në lartësitë malore. Dhe në këtë sezon të vitit, njerëzit frekuentojnë destinacionet e bardha. Dardha me dëborë është një prej...