Zyrtarisht verë! Sot dita më e gjatë e vitit

Solstici verës njihet gjerësisht si dita e parë zyrtare e kësaj stine dhe ka nisur sot në orën 12.07 në hemisferën veriore. Ky proces teknikisht është kur hemisfera veriore e Tokës është më e prirur ...