Luna Art, sipërmarrja që i jep zë punimeve të dorës

Në ‘Spektrum Jetësor’ folëm për produktet handmade( punimet e dorës). Luna ART është një sipërmarrje që synon të sjellë pranë artdashësve punime të realizuara në mënyrë artizanale. Hëna Demko, ideato...

Kujdes shëndetin mendor, ka ardhur pranvera!

Në studion e ‘Spektrum Jetësor’ ishim  me mjeken psikiatre Arjana Rreli. Jemi në ditët e para të pranverës, e nga pas kemi lënë ditë të ngarkuara emocionalisht dhe mendërisht. Çfarë aktivitetes...

“Një libër më shumë për Preshevën”

  ‘Spektrum Jetësor’ mirëpriti nismën ”Një libër më shumë për Preshevën”, një fushatë që do t’ju vijë në ndihmë fëmijëve në Preshevë, duke ju përmbushur nevojën për...

SPEKTRUM JETËSOR – LIDERSHIPI I TË RINJVE

SPEKTRUM JETËSOR – LIDERSHIPI I TË RINJVE (14.03.2016) Ne studio me Viola Xhafa (perfaqesuese e AIESEC Albania) dhe Elsa Cerpja (koordinatore prane IDMC). Çdo te thote te jesh lider i vetvetes,...