Turistët “pushtojnë” Jezercën

Lugina e Valbonës është ‘pushtuar’ për disa ditë me radhë nga dhjetra motoçiklistë dhe alpinistë nga i gjithë vendi, Kosova, Mali i Zi, Maqedonia e Bosnja ku autoritetet lokale në bashkëpunim me orga...