Spotify, risia më e re në Facebook Messenger

Së fundmi ,Facebook Messenger vjen me risinë më të re i cili ka lanccuar integrimin e parë të muzikës me Spotify. Të gjithë përdoruesit e iOS dhe Android tani, brenda në Messenger tek seksioni “...