BE mbështet reformat në Shqipëri me 90 mln euro

Bashkimi Europian do të mbështesë Shqipërinë në rrugën drejt anëtarësimit në BE me një fond prej 90 milionë eurosh. Fondi do të përdoret në programin për luftën kundër korrupsionit dhe për realizimin...

Buxheti 2017, pagat rriten sipas meritës

Strategjia për reformën në administratën publike për vitin 2017 planifikon rritjen e pagave në mënyrë të diferencuar dhe jo në bllok. Rreth 110 mijë punonjës të administrates do të përfitojnë rritje ...

Siguria në punë, objektivat e reja për 2016-2020

Statistikat tregojnë se numri i aksidenteve në punë në Shqipëri është shumë i lartë, ndërsa bizneset që zbatojnë rregullat e sigurisë dhe shëndetit në punë janë të paktë. Strategjia e Sigurisë dhe Sh...