Puna me shtiza, ilaçi i ankthit dhe depresionit!

Një studim thotë që të mund të shërohesh nga depresioni, ankthi dhe dhimbjet kronike duke bërë vetëm një gjë, ajo është puna me grep ose puna me shtiza. Studimi i ri ka zbuluar se të punosh me shtizë...

E vërtetuar, njerëzit që zgjohen herët kanë sukses!

Sipas një studimi të publikuar në një revistë Psikologjike, personat që zgjohen para orës 06:00 nuk janë vetëm më produktive dhe miqësore, ata janë edhe më të suksesshëm. 90% e sipërmarrësve dhe arti...

Pajisja që pengon vjedhjen nga kartat e kreditit

Janë të shumtë hakerat që vjedhin numrat e kartave të kreditit gjatë operacioneve online, të tjerë vjedhin direkt nga karta, kur klienti e përdor kartën në bankomat. Ndaj, një grup studentësh nga Uni...

Studimet e thonë, motra dhe vëllai na ndriçojnë jetën

Të kesh një vëlla, apo motër, mund të na bëjë më të mirë dhe më të ndjeshëm dhe rritja me njëri-tjetrin mund të luajë një rol të rëndësishëm në zhvillimin e një fëmije. Kjo është ajo që del nga një h...