Viti i ri shkollor 2018-2019

Shkolla ka filluar, bashkë me të edhe sfidat. Kjo është tema që trajtuam në ‘Spektrum Jetësor’. Ishim në studio me Alma Laze, mësuese dhe nëndrejtoreshë e shkollës 9-vjeçare Osman Myderizi. Intervist...