Ballkani është më mirë pa Car apo Sulltan?

OPINION nga Dimitar Bechev Tensioni mes Moskës dhe Ankarasë mund të mos sjellë grindje të deleguara në vendet si Bosnja-Hercegovina, por shtetet e Ballkanit duhet të kenë parasysh pasojat e mundshme....