Në 2020, më shumë fëmijë obezë se ata nënpeshë

Nëse vazhdojmë me këtë ritëm në të ushqyer, pas pesë vjetësh numri i fëmijëve dhe adoleshentëve në mbipeshë  do të jetë më i lartë se ai i moderuar ose ata që janë në nënpeshë. Këto shifra alarmante ...