Vetitë kuruese të susamit

    Farat e susamit janë kuruese për shëndetin tonë. Këtë fakt e konfirmon edhe përmbajtja me vitamina B, A, E, niacinë, minerale të shumta si kalcium, kalium dhe magnez, fosfor, hekur, zin...