Njihuni me 10 fakte interesante për sytë

  Ekzistojnë disa fakte interesante për syrin të vërtetuara shkencërisht  që ndoshta më parë nuk i kemi ditur. A e dini se ? 1.Njerëzit lexojnë rreth 25 herë më ngadalë në paisje elektronike sesa në ...

Njihuni me disa fakte interesante për syrin

Syri është njëri prej organeve më të rëndësishme në trupin tuaj dhe është përgjegjës për rreth 85 % të informacioneve që njeriu i merr. Brenda një minute, një person i përpëlit sytë 12 herë. Një mbyl...

7 detaje që nuk i dini për sytë tuaj

  Shqisat që njeriu zotëron janë një mirësi pa të cilat jeta do të vështirësohej . Të gjitha shqisat janë shumë të rëndësishme, por ajo e të parit, është pa dyshim më e rëndësishmja. Do t’...

Dy bimët që ju ndihmojnë në mbrojtjen e syve

Alergjitë dhe infektimi i syve janë ndër sëmundjet që i shqetësojnë sytë. Për kurimin e këtyre sëmundjeve, mjekësia popullore sugjeron disa bimë të saj. Hurma Përdorimi i shpeshtë i hurmës, çon në mo...