Hiqen taksat e transportit të mallrave me Italinë

Të gjithë transportuesit ndërkombëtarë të mallrave me Italinë nuk do të duhet të paguajnë më tarifën e qarkullimit. Ministria e Transportit dhe Infrastrukturës njoftoi hyrjen në fuqi të dekretit që h...

Amnistia fiskale, falen gjobat për makinat

Qytetarët që do të çregjistrojnë makinat do të përfitojnë falje të plotë të taksave dhe gjobave. Sipas Ministrisë së Financave, ligji i ri për amnistinë fiskale parashikon faljen e plotë të taksave d...