Përfundon dënimi, Barcelona kërkon 77 talentë

Dënimi i vendosur nga FIFA për transfertat e lojtarëve ka përfunduar dhe Barcelona nuk do të humbasë më kohë duke u hedhur direkt në kërkim të talenteve të rinj. Blaugranat pritet të nënshkruajnë me ...