Numëroi bekimet e do shohësh se je më i lumtur…

Një thënie e lashtë thotë: “Numëroi bekimet dhe të mirat që të ka dhënë Zoti, shkruaji një e nga një dhe do të shohësh se je më i lumtur se më parë!” Për vetë faktin se i shohim telashet me bezdi dhe...

Të gjitha fshehtësitë e gjethes së dafinës

Gjethe dafine keni me siguri në shtëpi, mirëpo nuk jeni të sigurt që mund të përdoret edhe kështu. Edhe pse tani e përdorim kryesisht si mëlmesë, na janë të njohura edhe cilësitë shëruese të fletës d...