Nis aksioni për prishjen e Teatrit Kombëtar

Policia e Tiranës ka rrethuar mëngjesin e ditës së sotme ambientet e Teatrit Kombëtar duke larguar njëkohësisht artistët dhe qytetarët e shumtë të cilët janë kundër prishjes së tij. Ndërkohë që Polic...

LIBRI DHE KULTURA – TEATRI

https://soundcloud.com/spektrum-group/libri-dhe-kultura-teatri ” Ne shkojmë në teatër për t’u bërë më të mirë” . Në këtë takim patën kënaqësinë të kishim të ftuar Dr. Erenestina Hal...