Risi: Teknologjia lidhet me shqisën e të prekurit

Shkenca sëfundmi po sjell të tjera risi atë të haptic, lidhja mes teknologjisë dhe shqisës së të prekurit. Deri më sot eksperienca jonë me haptics ka qënë e lidhur me një dridhje në xhep kur vinte nj...