Shkencëtarët prodhojnë tekstilin që mbledh energji

  Në Kinë dhe në SHBA shkencëtarët kanë treguar sesi disa pjesë të një tekstili mund të furnizonin me energji një  pajisje celular ose orë . Tekstili përbëhet nga fibra polimeri të veshura me gj...