Larg telefonit pas orës 10:00 të darkës!

Pas orës dhjetë të darkës celulari duhet fikur. Sipas një studimi skocez , ata që kalojnë mbrëmjen dhe natën duke kontrolluar rrjetet sociale, ka rrezik të bipolarizimit dhe çrregullimeve neurologjik...

Risi: Google Photos do të konvertojë dokumentet në PDF

Google Photos është një nga mënyrat më të lehta dhe më të mira për të fituar të gjitha pamjet që bëni me telefonin tuaj. Sot, Google bën të ditur risi të reja për këtë shërbim. Më interesantja është ...

Franca ndalon përdorimin e telefonave në shkollë

Në një kohë kur të gjithë jemi ‘viktimë’ e përdorimit të tepërt të telefonit, më së shumti janë fëmijët ata që e vuajnë. Nisur nga kjo, Franca ka marrë vendimin që t’i heqë telefonat në shkollë, në m...

Si të largoheni nga interneti gjatë pushimeve

Kompania “McAfee” ka bërë një anketim për përdorimin e teknologjisë dhe pajisjeve digjitale gjatë pushimeve verore. Në këtë anketë morën pjesë 2.003 individë të moshës 18 deri 55-vjeç. Rezultatet zbu...

Pasojat e bisedave të tejzgjatura me telefon

  Edhe pse rrjetet sociale tashmë luajnë një rol kyç përsa i përket komunikimit mes njerëzve, telefonat celularë mbeten të pa zëvendësueshëm. Shpesh ose rrallë, secilit prej nesh i rastis të ket...