Samsung lançon Galaxy S8 dhe S8+

Samsung Electronics prezantoi Galaxy S8 dhe Galaxy S8+, telefonat inteligjentë që largojnë barrierat e smartphonëve tradicionalë me dizajnin e mrekullueshëm të hardware-it dhe varietet ofrimi shërbim...

Ja dhjetë telefonat më të mirë në 2016

Telefoni është një nga pjesët më të rëndësishme të jetës tonë. Telefoni sot nuk është vetëm mjeti që ne komunikojmë, por në të njëjtën kohë është kamera, pajisja për të dëgjuar muzikë, GPS-juaj dhe s...

Telefonat që mund ti lani me sapun

Edhe pse teknologjia po tenton të perfeksionohet në lidhje me rezistencën ndaj ujit, të celularëve me prekje, në krye të klasifikimit të telefonave më rezistentë qëndron kompania japoneze Kyocera. Dy...