Si të shpëtoni nga temperaturat e larta?

Mbyllni dritaret dhe perdet. Ky detaj mund t’ju duket i parëndësishëm, por shumica e të nxehtit vjen nga dritaret. Marrja e këtyre masave do të lejojë uljen e temperaturave brenda shtëpisë në disa gr...

Nesër stuhi rëre afrikane në vend deri të mërkurën

Nga dje, vendi ynë është përfshirë nga masa të ngrohta ajri që kanë sjellë temeperatura të pazakonta për stinën. Deri të mërkurën, vendet e Europës Juglindore, përfshirë Shqipërinë do të mbulohen nga...