Nis censusi i adresave, 6 muaj afat për regjistrim

Censusi për regjistrimin e adresave nisi ditën e hënë dhe do të vijojë deri në 31 mars. Gjatë kësaj periudhe dy kompani shqiptare dhe një e huaj do të trokasin në çdo derë për të regjistruar adresën ...

Tekstet shkollore pa pullë, vijon shitja më 5 shtator

Shitja e librave të rinj do të nisë më datë 5 shtator. Shtëpitë botuese kanë bërë të ditur se librat e rinj nuk mund të nxirren në shitje për shkak të mungesës së pullës që vendoset në çdo tekst. Kjo...