Mustafa: “Luftojmë terrorizmin”

Kryeministri Isa Mustafa kërkoi gjatë një takimi me donatorë ndërkombëtarë që të ndihmojnë në zbatimin e strategjisë nacionale për parandalimin e ekstremizmit të dhunshëm dhe radikalizmit që çon në t...

Edukimi dhe demokracia do ta mposhtin ekstremizmin

Mbarë bota po tronditet çdo ditë nga ngjarje të rënda që kanë shkaktuar tragjedi të mëdha me humbje të shumta jetësh njerëzore duke goditur vlerat e përbashkëta tonat. 141 qytetarë francezë humbën je...