Turizëm, riviera shqiptare ne median britanike

Përsëri gazeta prestigjioze britanike “The Telegraph” shkruan për Shqipërinë dhe këtë herë specifikisht për Rivierën. Në shkrimin e tij gazetari Norman Miller i fton lexuesit që ta zbulojnë vetë. “Mi...