Lumturia jep lartësi…Trishtimi jep thellësi

“Trishtimi jep thellësi. Lumturia jep lartësi. Trishtimi jep rrënjë. Lumturia jep degë. Lumturia është si një pemë që ngjitet drejt qiellit dhe trishtimi është si rrënjët që shkojnë poshtë në tokë. T...

Veçantitë e liqenit të gjelbër në Austri

Liqeni i gjelbër është një liqen në Steiermark të Austrisë në një fshat të quajtur Tragoess. Emrin “Liqeni i gjelbër” e ka marrë në sajë të ujit të tij ngjyrë smeraldi. Uji i pastër dhe i...