“Mëshira është baza e moralit”- Artur Shopenhauer

Talenti godet një objektiv që askush tjetër nuk mund ta godasë; Gjeniu godet një objektiv që askush tjetër nuk mund ta shohë. Fytyra e njeriut si rregull thotë më shumë gjëra dhe më interesante se go...