Maratona e Tiranës, itinerari dhe rrugët e bllokuara

Nënkryetari i bashkisë së Tiranës, Andi Seferi, u bëri sot apel qytetarëve të shmangin lëvizjen me makina ditën e nesërme. Ai njoftoi mediat se bashkia ka vënë në dispozicion 750 punonjës për mbarëva...

NJOHIM TIRANËN E VJETËR PËRMES FAMILJES MULLETI

  Këtë të enjte visaret zgjodhën të njihnin më tepër Tiranën e vjetër përmes familjes së njohur Mulleti. I ftuar për ketë ishte z. Tanush Mulleti, një nga pjestarët e familjes Mulleti. I ftuari ...