Jeta e ‘trishtë’ e stolave në parqet e Tiranës

‘Migrimi’ masiv i të rinjve shqiptarë nga stolat e parqeve drejt karrigeve të kafeneve i ka lënë të parat në një hije trishtimi dhe skamjeje, të frekuentuara kryesisht nga të moshuarit. Në kontrast m...

Libri dhe kultura- Arsimimi në Medresenë e Tiranës

Ishim në studio me Drejtorin e Medresesë së Tiranës. Mësuam më shumë mbi arsimimin e të rinjve në këtë institucion . https://soundcloud.com/spektrum-group/libri-dhe-kultura-arsimimi-ne-medresene-e-ti...

Reshjet në Tiranë, 1800 punonjës në terren

Bashkia e Tiranës ka publikuar listën e zonave më të prekura nga përmbytjet dhe iu ka bërë thirrje qytetarëve të shmangin qarkullimin ne zonat periferike buzë lumenjve. Rreth 1800 punonjës nga ndërma...