Lapraka përfiton 4 mln dollar investime

Pas sheshit Skënderbej, Investimi për përmirësimin e infrastrukturën e zonës së Laprakës në kryeqytet do të jetë investimi I dytë më I madh për bashkinë e kryeqytetit. Kryetari I kësaj bashkie Erion ...

Dita e lumenjve AKZM: gjendja e lumenjve është alarmante

14 marsi mbahet mend ne vendin tone për festen e ditës së verës, por përveç kësaj kjo ditë është dita ndërkombëtare e lumenjve dhe këtë pak vetë e dinë. Në këtë ditë drejtori i Agjencisë Kombëtare të...