Tortat 3D, ëmbëlsirat që duken sikur janë prej xhami

Risitë teknologjike dhe përdorimi i tyre në kuzhinë kanë sjellë këto torta kaq të veçanta që për një moment nuk duket se janë të vërteta. Një nga risitë më interesante të viteve të fundit është stamp...