LIBRI DHE KULTURA – KASEM TREBESHINA

E ftuar në studio pedagogia e Letërsisë në UT, Anila Mullahi në bisedë për shkrimtarin Kasem Trebeshina. Trebeshina është një nga ata shkrimtarë që lexohet dhe pëlqehet, si një urë ndërlidhëse mes tr...

Smart Travel: Zbuloni origjinalitetin e Thethit

Amazon.com rendit Thethin ndër dhjetë vendet origjinale të Europës që i kanë rezistuar ndryshieve të kohës. Projekti Smart Travel, i cili rendit vendet më të pazbuluaa te botës, thotë se Europa ka en...