Trafik në qiell/ Foto

Këto fotografi të pabesueshme të trafikut ajror nëpër botë i morën 2 vjet kohë një fotografi që t’i realizonte; dhe rezultati është mahnitës! Të shohësh një aeroplan duke u nisur nga aeroporti është ...