Trafiku tek Gjiri i Lalzit, policia: Kaloni nga Ndroqi!

Sezoni i pushimeve për disa ka nisur e pjesa dërrmuese preferojnë bregdetin për të pushuar, duke shkaktuar dhe trafik të rënduar. Policia rrugore po merr masa për të parandaluar trafikun në këto ditë...