Trajneri i vitit: Luis Enrique

Trajneri më i mirë i vitit 2016 sipas FIFA-së është Luis Enrique. Tekniku spanjoll ishte në konkurrencë me Pep Guardiolan dhe Jorge Sampaoli. Ky çmim ishte plotësisht i merituar pasi Enrique me Barce...